• Novo
Tuš Vrata Roller, TopRay Klizna Vrata Kaveza Čašu Volan Zamjena Prati Loptu Ležajeva (Jedan Volan, 23mm)

Tuš Vrata Roller, TopRay Klizna Vrata Kaveza Čašu Volan Zamjena Prati Loptu Ležajeva (Jedan Volan, 23mm)

Rating 
KM 27.20

Iznos
U trgovini.

Ovo klizna staklena vrata popraviti zamjena ulozi točkovima ležajeva su trajna i sturdily napravio, s brzo i lako instalaciju, možeš da napraviš tvoje stare tuš otvorena vrata n blizu lako i glatko; mora da Si oduševljena da spasiti mnogo dolara u poređenju da kupiš nova vrata.
Osobine :
Klizna staklena vrata popraviti zamjena ulozi točkovima ležajeva su napravljen od Plastike, Najlona, Plastičnu, Najlona SRANJA i nerđajućeg čelika.
Promjeru od zakrivljeni tuš vrata ulozi : 23mm;
Spreman za debljine stakla : 6.00 mm.
Minimum Rupu veličine u stakla : 11mm.
Maksimalna čašu debljine : 6mm.
Ove jedne čaše tuš vrata ulozi stati čašu tuš vrata gdje udaljenost od centra rupa na ivici staklo je 18mm.
Lako prilagoditi visine i ugao vrata.
Ove su zakrivljeni klizna staklena ekran tuš vrata pratiti zamjena ulozi točkovima ležajeva može biti upotrebljeno u kvadrantu, zakrivljeni tuš kabine ili pravo klizna vrata, sve dok postojeće rupu uklapa u new je (ovo je važno prije kupovine).
Ne samo da klizna staklena vrata popraviti zamjena ulozi točkovima ležajeva prilagoditi uklapa potpuno su lagan za postavljanje, a rezultat je bolje trči tuš vrata nego prije nego juddering i vrištala!
Napomena :
1. Vrha klizna staklena vrata popraviti zamjena ulozi točkovima ležajeva drži težinu, i na dno od proljeća oni nisu noseća, samo položaj drži, pa stavi poklopac set ulozi u stazi prvi i pritisni springs na dnu da vidim da li je to praznina u stazi.
2. Molim te provjeriti staklo rupu veličine tvog tuša vrata prije kupovine.
Paket :
4x vrhu čaše tuš vrata ulozi
4x dno tuš vrata ležajeva
tuš vrata roller tuš vrata točkovima tuš vrata ležajeva zakrivljeni tuš vrata ulozi tuš vrata ulozi zamjena klizna vrata roller klizna vrata točkovima klizna vrata ležajeva čašu tuš vrata ulozi.

O proizvodu

Slični prijedlozi