• Novo
2 Nizak Nazad Ispred Kantu Mjesto Pokriva sa Odvojene Uzglavlju Pokriti, 1 Volan Pokriti, 2 Rame Oklop Pritisak Olakšanje Pokriti,1 Klupi Pokriti, 2 Prednja i Zadnja 2 Patosnice - Šarenih Duge Mir

2 Nizak Nazad Ispred Kantu Mjesto Pokriva sa Odvojene Uzglavlju Pokriti, 1 Volan Pokriti, 2 Rame Oklop Pritisak Olakšanje Pokriti,1

Rating 
KM 34.97

Iznos
U trgovini.

70 je nazad!Palubi tvoja vožnja u šarenih duge mir tema.U šarenih duge mir auto unutrašnjih poklon Set uključuje 2 prednja patosnice, 2 straga pod pokrivačima, 1 volan pokriti, 2 kantu mjesto pokriva, 1 klupi mjesto zaklona, i 2 pojas naramenice.Tepihe su napravljeni od vrha razredu automotive tepih tkanine i dizajn je vruće topi na tepih da osigura izdržljivost.Zadnji i što je najvažnije pod otiračem su završili sa punim nibbed podršku spriječiti neće iskliznuti.
Naprijed kantu mjesto pokriva poći sa elastično trake i hooks da će sigurnom to ispod sedišta.Klupi sedište je univerzalni tip koji je dizajn da nudi dobre pokrivenost za većinu vozilo vrste.
Volan pokriti sastoji se od 2 dijela.sigurnoj unutrašnje gumene PVC sloj to sigurno koštac se za volan spriječiti sliping.To ne samo da je lepa udobno, ali i štiti tvoj volan od puca ili ljušti.
Mjesto zaklon i podmetača set je odličan način da dodam tvoj lični dodir inače hladno mašinu.Pored toga, to nije samo povećanje vrijednost tvoja vožnja štiteći fabrika delove iz štete, ali i pravi put udobnije.U šarenih duge mir automotive unutrašnjih set je savršen kao poklon ili za sebe.Tako se to sada!
Mjesto pokriva neće stati 1. sedišta s integrisane/ vezan pojas; 2. prevelike/ kapetane mjesta; 3. sedišta s ruku odmoriti. 4. sjedište sa dugačkim uzglavlju; 5. ekstra visok mjesta; 6. sedišta s integraged uzglavlju.
Klupi pokriti je univerzalni dizajn to ne pođeš sa prije napravio otvaranje za uzglavlju, folddown izvaditi ni da li to sredite da oblikovani klupi vrhu.
Patosnice su univerzalni sposoban tip i da će ne sredite da tvoj auto je pod obrazac
Volan zaklon je dizajn da stane volan sa 14.5-15.5 cm promjeru sa manje od 2 cm, širina.Molim vas email ili ga vidim installtion video za pomoć
.

O proizvodu

Slični prijedlozi