• Novo
Esky ® 9ft Prenosni Neon Sijaš Fleš Electroluminescent Žice (El Žicu) sa Mnogo Boja Opcije (Roze)

Esky ® 9ft Prenosni Neon Sijaš Fleš Electroluminescent Žice (El Žicu) sa Mnogo Boja Opcije (Roze)

Rating 
KM 15.28

Iznos
U trgovini.

Electroluminescent žicu (često zvanom EL žicu) je tanka bakarnu žicu obložene u sjaj supstance koje sija kada je naizmjenične struja je prijavila da je to.To može da se koristi za razne aplikacije.Ovo EL žicu kit uključuje 9 metara od 2,3 mm EL žicu i jedni sa baterija kontrolor to ima sa/i disko mode.Ovo će koristiti pronicljiv dekoratera koji treba da oživi njihove Božićne žurke, rave zabave, kostim za noć Vještica, ili prodavnicu prikaži!
Ve} u raznovrsnost :
-Kostim dekoraciju.Noć vještica, rođendanske zabave, ime ti je .. gdje god da ti treba kostim, garantujemo EL žicu će to stajati napolje.
-Sigurnost.Koristi EL žicu da omotaj je oko duhova tvoj bicikl gume, zglobove, ili čak je i tvoj ljubimac je ogrlicu za dodatnu zaštitu tokom noći aktivnosti.
-Možeš ga koristiti da svjetlo mrak hodnicima ili stepenice.Ovaj video ima dobar posao pokazati kako ovo može da radi na biciklu.
-Praznik dekoraciju.EL žicu ustvari koriste manje energije od obične Božićne svetiljke, plus bendability od žice će ti omogućiti više slobode u pravi praznik oblika (kao jelke, sa djed božićnjacima, menorahs za Kanukah, itd.)
-Accessorizing.Možeš shvatiti žicu oko patiku pertle ili glavu kad ćeš plesati sa prijateljima ili na koncert.

O proizvodu

Slični prijedlozi