• Novo
Esky 9ft Prenosni Neon Sijaš Fleš Electroluminescent Žice (El Žicu) sa Mnogo Boja Opcije (Zeleni)

Esky 9ft Prenosni Neon Sijaš Fleš Electroluminescent Žice (El Žicu) sa Mnogo Boja Opcije (Zeleni)

Rating 
KM 34.67

Iznos
U trgovini.

Electroluminescent žicu (često zvanom EL žicu) je tanka bakarnu žicu obložene u sjaj supstance koje sija kada je naizmjenične struja je prijavila da je to.To može da se koristi za razne aplikacije.Ovo EL žicu kit uključuje 9 metara od 2,3 mm EL žicu i jedni sa baterija kontrolor to ima sa/i disko mode.Ovo će koristiti pronicljiv dekoratera koji treba da oživi njihove Božićne žurke, rave zabave, kostim za noć Vještica, ili prodavnicu prikaži!
Ve} u raznovrsnost :
-Kostim dekoraciju.Noć vještica, rođendanske zabave, ime ti je .. gdje god da ti treba kostim, garantujemo EL žicu će to stajati napolje.
-Sigurnost.Koristi EL žicu da omotaj je oko duhova tvoj bicikl gume, zglobove, ili čak je i tvoj ljubimac je ogrlicu za dodatnu zaštitu tokom noći aktivnosti.
-Možeš ga koristiti da svjetlo mrak hodnicima ili stepenice.Ovaj video ima dobar posao pokazati kako ovo može da radi na biciklu.
-Praznik dekoraciju.EL žicu ustvari koriste manje energije od obične Božićne svetiljke, plus bendability od žice će ti omogućiti više slobode u pravi praznik oblika (kao jelke, sa djed božićnjacima, menorahs za Kanukah, itd.)
-Accessorizing.Možeš shvatiti žicu oko patiku pertle ili glavu kad ćeš plesati sa prijateljima ili na koncert.

O proizvodu

Slični prijedlozi