• Novo
LAGUIOLE Damasku nož, Amboina burl drvo podnijeti. Autentično Pravi kolekcionar je nož. Nerđajućeg čelika, garantovano ručno izrađen u Francuskoj, sa brojevima potvrda o autentičnosti Svaki model je jedinstven.

LAGUIOLE Damasku nož, Amboina burl drvo podnijeti. Autentično Pravi kolekcionar je nož. Nerđajućeg čelika, garantovano ručno

Rating 
KM 9.28

Iznos
U trgovini.

Amboina burl drvo podnijeti Laguiole nož, Damasku čelika sečivo, sa kožnim slučaj (sa kaiš) 1 razredu Amboina burl drvo 8 mm debele po tanjuru. 'Shepherd je križ' stilskim pečat na dršci Otvori dužina : mnogo manje od 21,5 cm (12 cm zatvorena) 90/100gr Amboina drvo podnijeti, sa Damasku čelika oštrica Oštrica : švedski uvrnuto nerđajućeg Damasku čelika, 160 slojeva, dugotrajan, ukrasima u metal struktura Ati : 56 za ljudska prava Proljeća : opremljen sa oštricom-prestani i čvrste Laguiole bee, čekić i stvoren u potpunosti ruku jurio (guilloched). 3 mm debeo od nerđajućeg čelika, raspoloženje i ulaštio unutrašnjih Tablice i jača : čvrst nerđajućeg čelika - 1.2 mm debele Završava i poliranje : tablice, oštrica, ministar unutrašnjih proljeće u potpunosti je jurio i matt sjajne.Preporuka : to je bolje da ne urezati u Damasku čelika oštrica na RASPOLAGANJU - Na berzi Laguiole kvalitet : Napravio stari, svi naši mačevi su u redu teret naoštrila kvalificirane katler.Kvalitet od čelika, trougao lanac i poliranje će lakše za tebe da održiš noževe oštro i osigurati da su i dalje rez istina.Do izvora, i noževe su stavili u peć usijane da preko 1.000, prije nego što se brzo ohladio.Ovisno o dio (proljeće, oštrica, itd.) i svoje šminku (karbonska, nerđajućeg čelika), u kaljeni varira (temperatura, ulja / vode / zrak, itd.).U naravi dijelove (ovdje springs) su uletjeli u naftnoj kupanje u redu da im da snagu i fleksibilnosti.Elise su onda soèno meso/billes', kontroliše tezinu izrazio na Rockwell skali (za ljudska prava).Švedske 12 C27 Sandvik nerđajućeg čelika oštrice imam nenormalno 56 za ljudska prava.Svi naši izvori su krivotvoreni i jurio ('guilloched') sa fajl u porocima.Svi imaju nož-prestani.Sve pčele su uložili dva puta : pre okupljanja i prije kontrola kvaliteta pozornici.Svi naši mačevi su veoma pažljivo zemlju i doterane dva puta sa buffalo sakriti od profesionalaca : ovo garantuje kvalitetu i dobro oštricu za tebe.U LAGUIOLE dodao.

O proizvodu

Slični prijedlozi